Skip navigation and go to main content
Işık Kilisesi Derneği
- Kilisemizde her hafta Pazar günleri saat 14:00 de başlayan ve katılmak isteyen herkese açık olan Pazar toplantıları düzenlenir. Buradaki amacımız Rab'bin Sözünü işitmek, işittiklerimizi eyleme dökmek ve birbirimize bereket olmaktır. Ayrıca gelen misafirlerimizi, inandığımız değerler hakkında bilgilendirerek, hem Rab'bin buyruğunu yerine getirmiş oluyoruz (Gidin bütün uluslara müjdeyi duyurun"ayetin adresini bulup tam yazabilirsiniz"). Hem de Tanrı'dan aldığımız sevgi, sevinç ve esenliği paylaşmak istiyoruz.
Toplantı sonrasında ve öncesinde soru sormak isteyen katılımcıların soruları çay ve sohbet zamanlarında cevaplandırılır. Yeni arkadaşlıkların kurulduğu ve Tanrı sevgisinin paylaşıldığı bereketli zamanlardır.
- Her Salı ve Perşembe sabahları kilise binasında dua toplanlıları yapılmaktadır.
- Haftanın belirli günlerinde sadece kilise üyelerinin katıldığı aile toplantıları düzenlenmektedir. Bu buluşmalar Tanrı’nın sözünü daha derinden işlemek ve yakın kardeşlik ilişkileri geliştirmek için iyi bir fırsattır.
- İnandığımız değerler ve Tanrı Sözü hakkında bilgi almak isteyen kişiler için her hafta Cuma günleri Araştırma Semineri düzenlenmektedir. .